ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΟΡΦΟΥ ΜΕ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Κοινή συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Μόρφου με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Κατεχομένων Κοινοτήτων Επαρχίας Λευκωσίας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, πραγματοποίησε κοινή συνεδρία με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Κατεχομένων Κοινοτήτων Επαρχίας Λευκωσίας, στα γραφεία της Ένωσης. Η συνάντηση είχε ως κύριο θέμα την καλύτερη και πιο συντονισμένη δράση καθώς και τη χάραξη κοινών πρωτοβουλιών στον κοινό στόχο μας που δεν μπορεί να είναι άλλος από την επίλυση του Κυπριακού προβλήματος και την επιστροφή στις κατεχόμενες περιοχές μας.

Η συζήτηση, η οποία είχε ως κύριο θέμα τις επικείμενες αντικατοχικές εκδηλώσεις του Δήμου Μόρφου και τους τρόπους συμμετοχής των κοινοτήτων της περιοχής, διεξήχθη σε κλίμα συνεργασίας και ενότητας, με στόχο την ενίσχυση των κοινών προσπαθειών μας για μια βιώσιμη και λειτουργική λύση στο Κυπριακό πρόβλημα.

Ο Δήμος Μόρφου και η Ένωση Κατεχομένων Κοινοτήτων Επαρχίας Λευκωσίας δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν την ήδη εξαιρετική συνεργασία τους και να οργανώσουν νέες δράσεις και πρωτοβουλίες, οι οποίες θα ενισχύσουν τη φωνή μας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι στον αγώνα μας, και καλούμε όλους τους δημότες να παραμείνουν ενεργοί και προσηλωμένοι στον κοινό μας στόχο.

ΔΗΜΟΣ ΜΟΡΦΟΥ